0προϊόν(τα)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

    281 0281772
    info@kimon.gr
    sales@kimon.gr

Product was successfully added to your shopping cart.

Χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για τις σφραγίδες

Κατασκευάζουμε Σφραγίδες από το 1954

Η εμπειρία μας στον χώρο της Σφραγίδας στην πάροδο των ετών, μας έχει διδάξει και τελειοποιήσει ώστε να παρέχουμε σωστά, γρήγορα και οικονομικά τις υπηρεσίες μας σε όλους τους κλάδους και τις μορφές των προϊόντων στον τομέα της Σφραγίδας.

Είμαστε οι πρώτοι Πανελλαδικά που καινοτομήσαμε και φέραμε σύγχρονα μηχανήματα  Laser  για την κατασκευή των Σφραγίδων.

Από το 1985 κατασκευάζουμε κάθε είδους Σφραγίδα για την καθημερινή σας χρήση σε 5 λεπτά με την μέθοδο των Laser.

Δουλεύουμε με καθαρό λάστιχο καουτσούκ (όχι με  πολυμερικά υλικά) έτσι ώστε έχουμε την δυνατότητα σε όλα τα είδη Σφραγίδων να παρέχουμε πολυετή εγγύηση*.

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες και πιστοποιημένες εταιρείες Σφραγίδων παγκοσμίως trodat, goldring, colop ευρωπαϊκής κατασκευής και αυτό για να έχουμε την δυνατότητα και την ευχέρεια να μπορούμε να δώσουμε όσες περισσότερες εγγυήσεις γίνεται.

Επίσης διαθέτουμε ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop από το 1998. Έτσι ώστε να έχει την δυνατότητα παραγγελίας και παραλαβής Σφραγίδας ακόμα και ο ποιό απομακρυσμένος πελάτης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με πρωτοποριακό πολύ εύκολο και απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο για την πραγματοποίηση της παραγγελίας.

Το e-shop είναι χωρισμένο σε διαφορετικά καταστήματα για περισσότερη ευκολία στον τρόπο αναζήτησης. Στο κατάστημα Σφραγίδες (όπου υπάρχουν μόνο Σφραγίδες και τίποτα άλλο) επιλέγετε το είδος της Σφραγίδας που χρειάζεστε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Για Μηχανισμό Αυτομελανούμενης Σφραγίδας, Σφραγίδα Τσέπης, Σφραγίδα ξύλινη, Σφραγίδα Στρογγυλή ή Σφραγίδα τετράγωνη, αφού επιλέξετε το είδος της Σφραγίδας που θέλετε μετά συμπληρώνετε τα στοιχεία που χρειάζεστε, ακολουθώντας τις οδηγίες που σας παρέχουμε.

Με δυνατότητα ακόμα και αποστολής αρχείου για λογότυπο, σχέδιο, εικόνα, σχεδιάγραμμα, φιγούρα ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται.

Μας δίνει αμέσως το συνολικό κόστος του προϊόντος της Σφραγίδας και αφού συμπληρώσετε την ποσότητα κάνετε την παραγγελία άμεσα, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Για τις Σφραγίδες παρέχουμε Δωρεάν Μεταφορικά ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για παραγγελία ανταλλακτικών και αναλωσίμων trodat, goldring, colop σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

Εάν έχετε τον μηχανισμό trodat, goldring, colop μπορείτε να παραγγείλετε μόνο το λάστιχο της Σφραγίδας ακολουθώντας τις οδηγίες και να το προσαρμόσετε εσείς οι ίδιοι στον δικό σας αυτομελανούμενο μηχανισμό trodat, goltring, colop μαζί με τα απαραίτητα ανταλλακτικά σφραγίδων ή αναλώσιμα σφραγίδων που τυχόν χρειαστούν.

Επιστρέφουμε ή αλλάζουμε χωρίς καμία υποχρέωση οτιδήποτε βρεθεί ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών μας, για να έχουμε ποιοτικά  και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Έτσι ώστε να μπορούμε να δημιουργούμε και τα επόμενα χρόνια σωστά προϊόντα Σφραγίδας και την απόλυτη εμπιστοσύνη των πελατών μας.